Luistenstraat 10, 5368 LD, Haren
06 - 47 88 39 78

Diensten

Created with Sketch.

Schuttingen

Aansluitend op de stijl van uw tuin creëren we een mooie en duurzame omlijsting voor uw buitenruimte. Hierbij maken we gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen, zoals weerbestendig hout of composiet.

Contact

Overkappingen en Veranda’s

Met een overkapping of veranda in uw tuin geniet u maximaal van lekker buiten leven. Bovendien staat uw tuinmeubilair altijd droog en beschut tijdens de wintermaanden. Bricks bouwt uw overkapping of veranda met duurzame materialen en zorgt dat deze bestendig is voor alle weersomstandigheden.

Contact

Tuinhuisjes

Welk formaat u ook kiest, een tuinhuisje is een prachtige blikvanger in uw tuin. Natuurlijk gebouwd op een robuust fundament en desgewenst geïsoleerd. Snel een eenvoudig ruimt u alles op wat u tijdelijk niet gebruikt, maar u creëert ook moeiteloos een extra slaapplek.

Contact

Riool werkzaamheden

Naast alle werk aan de oppervlakte van uw tuin kan Bricks in één moeite ook de riolering aanpakken. Soms is dit noodzakelijk om bepaalde inrichting van uw nieuwe tuin te kunnen creëren, maar ook als u praktische hinder ondervindt, kunnen we hiervoor de nodige herstelwerkzaamheden doen.

Contact

Tuinverlichting en stroom punten

Veel sfeer in de tuin wordt bepaald door verlichting. Daarom neemt Bricks graag de tijd voor een goed verlichtingsplan, zodat u ook ’s avonds tot laat maximaal plezier beleeft aan uw tuin. Uiteraard bieden we u graag maximaal comfort met bijvoorbeeld afstandsbediening. Daarnaast creëren we waar u wilt strategische stroompunten.

Contact

Ruwbouw vijvers

Voor het creëren van een aansprekende vijver zorgt Bricks voor de beste basis! Natuurlijk bouwen we de vijver solide en zorgvuldig op, maar we zorgen ook voor de nodige leidingen, afvoeren en verversinstallaties, zodat u de vijver alleen nog maar hoeft te vullen.

Contact

Kunstgras

Als u wel de uitstraling wilt van een mooie tuin, maar niet het werk biedt kunstgras fantastische mogelijkheden. Door de enorme diversiteit aan kleurschakeringen en hoge kwaliteit is uw gazon altijd groen en niet van echt te onderscheiden. Bricks kan u uiteraard voorzien van het beste advies en het beste resultaat. Bovendien is het relatief snel te leggen.

Contact

Echt gras

Voor de mooiste uitstraling van uw gazon heeft Bricks de beste grassoorten in huis. Relatief snel gelegd zijn graszoden. Hierdoor heeft u direct een mooi groen grasveld. Meer geduld vraagt het resultaat van ingezaaid gras. Waar u ook voor kiest, u ontvangt altijd het beste advies voor het mooiste resultaat.

Contact

Sproei Installatie

Om u werk te besparen biedt een geïntegreerde sproei-installatie prima uitkomst, desgewenst uitgerust met timer functie. Hierdoor krijgt uw tuin en gazon zelfs als u op vakantie bent toch de nodige besproeiing. Natuurlijk zorgt Bricks ook voor het leidingwerk en de kraan in uw tuin om dit te realiseren.

Contact

Bomen en groen verwijdering

Om ruimte te maken voor uw droomtuin moeten soms bomen en andere groenobjecten worden verwijderd. Om dit goed, verantwoord en veilig te doen zijn de professionals van Bricks uitgerust met het juiste materiaal. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onder de grond geen hinderlijke items achterblijven en voeren we alles af conform de geldende regelgeving.

Contact

Bomen en planten aan brengen

De schoonheid van uw nieuwe tuin wordt gecreëerd door de bomen en planten. Het geeft kleur, leven en uitstraling! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in beplanting (kleur, groeicyclus, weerbestendigheid, etc.) zodat u zorgeloos de groeninrichting kunt kiezen. Uiteraard zorgt Bricks ervoor dat alles netjes in uw tuin wordt geplant.

Contact

Bestratingen aanleg

Volop genieten van uw tuin doet u natuurlijk middenin uw tuin. Op een robuust en stijlvol terras kunt u zittend of liggend genieten, over het mooi en subtiel aangelegde voetpad wandelt u langs alle kleurenpracht. Wij creëren graag de juiste bestrating met de door u gekozen materialen, helemaal in lijn met de stijl van uw tuin.

Contact

Cortenstaal

Voor het vervaardigen van stevige massieven objecten is cortenstaal uitstekend geschikt! Zo sterk als roestvrijstaal, maar met een ruwe roestbruine uitstraling. Geheel op maat kunnen wij als unieke eye-catcher in uw tuin bijvoorbeeld een terrashaard of bloembakken creëren.

Contact

Grindpaden

Om een natuurlijk karakter in uw tuin te accentueren is een grindpad uitermate geschikt. Grind is beschikbaar in een keur aan kleur en steengrootte, waardoor er altijd een passende variatie mogelijk is. U kunt grind toepassen in een subtiel paadje, maar ook in bijvoorbeeld een oprit.

Contact

Bloembakken

Letterlijk de bloemetjes buiten zetten!? Het gebruik van bloembakken biedt een enorm palet aan mogelijkheden om uw bloemen en planten in de tuin te plaatsen. Zo varieert u snel en eenvoudig in stijl, formaat en plek in de tuin. Bovendien doen bloembakken uitstekend dienst als afscheidingsobjecten.

Contact

3d ontwerpen

Omdat het niet altijd eenvoudig is om uw droomtuin voor u te zien, beginnen we altijd met een duidelijke, globale 3D impressie van uw nieuwe tuin. En van daaruit beginnen we vorm te geven met het enorme palet aan mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw wensen, maar ook met de mogelijkheden die uw buitenruimte heeft.

Contact