Luistenstraat 10, 5368 LD, Haren
06 - 47 88 39 78

Over

Created with Sketch.

Bricks Tuinen

In de tuin wilt u lekker genieten van groen en natuur of juist lekker ontspannen zitten of liggen.
Hoe dan ook, lekker buiten kunnen zijn en je thuis voelen in de tuin. 

Daar helpt Bricks u graag mee!

Omdat het niet altijd eenvoudig is om uw droomtuin voor u te zien, beginnen we altijd met een duidelijke, globale 3D impressie van uw nieuwe tuin. En van daaruit beginnen we vorm te geven met het enorme palet aan mogelijkheden dat er is. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw wensen, maar ook met de mogelijkheden die uw buitenruimte heeft.

Met Bricks aan het werk in uw tuin hoeft u zich nergens zorgen om te maken. We zorgen natuurlijk voor de oppervlakte objecten, maar denken ook aan de juiste aanpak van bijvoorbeeld riolering en leidingwerk die wellicht onder uw tuin lopen, waarbij we onder andere de bereikbaarheid hiervan zeker stellen.

Een mooie tuin is een kwestie van smaak! Uw smaak wel te verstaan. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste inkleuring van bestrating in combinatie met beplanting. Verder laten we u graag zien wat we verder allemaal in huis hebben om uw tuin zo comfortabel mogelijk in te richten met bijvoorbeeld gras, verlichting, besproeiing, schuttingen en terras. Ons uitgebreide pakket aan mogelijkheden vind u hier.

Onze diensten

Tevreden klanten
daar gaan we voor!

Met Bricks in uw tuin bent u zeker van een robuuste, creatieve tuininrichting. Hierbij zouden we ook gebruik kunnen maken items die u momenteel ook in de tuin heeft, bijvoorbeeld tegels of planten. Dit bespaart natuurlijk kosten, maar het zorgt er ook voor dat deze onderdelen desgewenst op een andere, verrassende manier terug komen. Voor de bestrating, maar ook metselwerk beschikt Bricks over vakmensen die heel efficiënt zorgen voor de perfecte basis van uw nieuwe tuin.

De professionals van Bricks gaan niet weg voordat ze met u het onderhoud van de tuin hebben besproken. Vaak kunt u het onderhoud zelf doen, maar uiteraard kunt u ook afspreken om dit door Bricks te laten doen. Zo heeft u jarenlang tuinplezier!

Contact